• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

VIDEO Steaua - Ludogorets 0-3. Cosmin Moți a bifat un nou meci excelent împotriva Stelei. A marcat un gol și echipa sa i-a provocat campioanei României prima înfrângere în 2016.

"Vreau să bat Steaua și dacă joc în fața blocului", spune fundașul central, care a discutat și despre tensiunile de pe teren. Au fost câteva clinciuri, dar el a fost printre cei care i-au despărțit pe cei "încinși" de joc.

"E un meci de pregătire, un antrenament bun. Este o perioadă grea și pentru noi, dar și pentru ei. Suntem bucuroși, pentru noi orice victorie e importantă. Pentru mine e cel mai plăcut. E normal să fie tensiuni, sunt meciuri de pregătire și se simte oboseala. Noi am avut clinciuri în toate meciurile de până acum și cred că au avut și ei, asta e viața. Doar nu era să ne batem pe teren, acum", a declarat Cosmin Moți, la finalul meciului Steaua - Ludogorets 0-3.

"Steaua e o echipă mai bună decât în turul campionatului. Mi-aș dori să câștig în fața Stelei și dacă joc în fața blocului, dacă jucăm la o poartă", a adăugat fundașul central de la Ludogorets.

Foștii steliști Claudiu Keșeru și Andrei Prepeliță nu au jucat împotriva roș-albaștrilor, din cauza unor accidentări. "Keșeru și Prepeliță cred că sunt bucuroși, nu supărați", a spus Moți despre colegii săi români.

În urmă cu un an și jumătate, Cosmin Moți a contribuit din plin la eliminarea Stelei din play-off-ul Ligii Campionilor. După eliminarea goalkeeper-ului Stoyanov, fundașul central a luat mănușile și tricoul de portar și a intrat între buturi. Meciul a ajuns la loviturile de departajare, acolo unde Moți a marcat și a apărat două penalty-uri ale Stelei, în fața lui Pîrvulescu și Râpă.

VIDEO Golul lui Moți contra Stelei

VIDEO Declarațiile lui Moți