• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Andrei Ivan este la o semnătură de a deveni jucătorul Stelei, după ce Gigi Becali, patronul Stelei, și Mihai Rotaru, finanțatorul Craiovei, au bătut palma pentru un transfer al atacantului de doar 19 ani la echipa campioană.

Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit, în direct prin telefon la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, motivul halucinant pentru care și-a pus în cap să-l aducă neapărat la Steaua pe fotbalistul dorit și de Espanyol Barcelona.

”Ivan este un jucător pe care eu mi l-am dorit foarte mult. Știți de ce am ținut neapărat să-l iau, de ce mi-a plăcut acest jucător? Pentru că a făcut o tumbă după ce a marcat un gol. M-am gândit că talentul lui - că are talent - combinat cu munca lui înseamnă că-i place munca și că a exersat mult până la 19 ani, că acea tumbă nu o face oricine fără antrenament mult. Asta înseamnă că are și calități fizice.

Apoi nu l-am mai vrut, dar dacă voi ați tot dat la Digi Sport acel gol, mi-a revenit dorința de a-l achiziționa”, a declarat Becali.

Patronul Stelei susține că a văzut un jucător de culoare, la un moment dat, făcând o tumbă după marcarea unui gol și, în acel moment, și-a pus în cap să aducă și el la Steaua un astfel de fotbalist. ”Am văzut un negru făcând o tumbă și am zis că vreau și eu un jucător de-ăsta. Și iată că Dumnezeu mi-a ascultat ruga și mi-a dat un jucător care face asta. Și încă e un jucător român! Păi dacă mi s-a ivit în cale, cum să nu-l iau?”, a mai spus Becali, care susține că-i va interzice pe viitor lui Andrei Ivan să mai facă astfel de acrobații fizice după golurile marcate:

”O să-i interzic și eu lui să mai facă tumbe, pentru a evita eventualele accidentări”.

Vezi tumba lui Andrei Ivan care l-a sedus pe Gigi Becali: