• Tenis WTA, Cincinnati, "semifinale": Simona Halep - Sloane Stephens, ACUM, Digi Sport 2
  • Fotbal, La Liga, prima etapă: Barcelona - Betis, duminică, 21:15, Digi Sport 2, Deportivo - Real Madrid, duminică, 23:15, Digi Sport 2

După ce Ciprian Marica a semnat cu Steaua, explicând faptul că Dinamo nu i-a făcut o ofertă serioasă, ci una pe WhatsApp, au fost mai multe voci care l-au acuzat pe atacantul de 30 de ani de trădare.

În apărarea lui Marica a sărit acum chiar fostul său coleg de la echipa națională, Adrian Mutu. Atacantul lui ASA Târgu Mureș a explicat că în cazul său și al lui Ciprian Marica nu se poate vorbi de trădare, pentru că ei nu sunt ”dinamoviști adevărați”.

”Nu mi se pare că Ciprian a trădat. Chiar deloc. Cred că un profesionist face alegerile pe care le crede de cuviință și în interesul lui. Am văzut tot ce s-a întâmplat, eu cred că eu sau Marica sau alți jucători care am trecut pe la Dinamo nu suntem adevărați dinamoviști, gen Florentin Petre, Hîldan, Dumnezeu să-l ierte, sau Giani Kiriță.

Ăștia sunt jucători care, dacă ar fi plecat la Steaua, ar fi trădat într-adevăr clubul Dinamo. Ei au mulți ani în spate la Dinamo. Noi am fost trecători. Că suntem simpatizanți ai lui Dinamo, așa sunt și eu, probabil e și Marica, dar asta nu înseamnă că a trădat. Marica a dat, nu știu, patru goluri pentru Dinamo”, a declarat ”Briliantul”.