• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Sepsi Sf. Gheorghe - Dinamo 0-3. Formația lui Vasile Miriuță s-a impus fără probleme la Brașov, într-un meci încare Ionuț Nedelcearu a ieșit în evidență. Internaționalul de tineret a marcat un gol, iar imediat după înscrierea lui a făcut un gest considerat controversat.

Ionuț Nedelcearu a marcar golul doi al formației din Ștefan cel Mare în minutul 30, iar apoi a fugit glonț către banca de rezerve a dinamoviștilor și a ridicat un tricou pe care era imprimat chipul eroului național Avram Iancu, cel care a avut un rol extrem de important în Revoluția de la 1848.

De asemenea, Avram Iancu a fost conducătorul Țării Moților în 1849 și a comandat armata românilor transilvăneni împotriva trupelor revoluționare ungare.

Deși gestul fundașului pare la prima vedere unul provocator față de suporterii din Sf. Gheorghe, Nedelcearu a lămurit lucrurile la finalul partidei transmise ÎN DIRECT de Digi Sport.

"A fost ideea mea. Fiind luna Marii Uniri, am decis să celebrez golul cu un erou național" a precizat la final Nedelcearu, lăsând să se înțeleagă că nu a avut nici cea mai mică intenție de a provoca fanii lui Sepsi Sf. Gheorghe.

VIDEO CU GOLUL ȘI BUCURIA LUI NEDELCEARU