• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Cristi Săpunaru şi-a stabilit obiectivele pentru 2016. Fundaşul celor de la Pandurii vrea să ajungă în play-off cu echipa antrenată de Edi Iordănescu şi să prindă lotul naţionalei pentru Campionatul European din Franţa.

Venit la Târgu Jiu în septembrie, Săpunaru a fost unul dintre cei mai buni jucători ai gorjenilor în acest sezon, marcând 4 goluri în 11 meciuri. Fostul rapidist se află în ultimele 6 luni de contract cu gruparea pregătită de Edi Iordănescu.

"Obiectivul nostru este să fim 100% în play-off, apoi vom vedea ce se întâmplă mai departe. Mai am 6 luni de contract şi în aceste 6 luni voi da totul pentru echipă", a declarat fundaşul de 31 de ani.

Prestaţiile foarte bune de la Pandurii l-au readus pe Săpunaru în circuitul echipei naţionale.

"Cu siguranţă, participarea la Euro este un obiectiv important pentru mine. Echipa naţională nu se refuză când eşti chemat. În momentul de faţă, nu-mi permit să refuz echipa naţională", a explicat fotbalistul gorjenilor.

Cristi Săpunaru a fost titular la naţională în amicalul cu Italia, încheiat la egalitate, scor 2-2, şi a stat pe banca de rezerve în meciul din preliminarii cu Irlanda de Nord.