• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dinamo ar putea avea două echipe în Liga I în 2020, an în care va fi gata şi noua arenă din Ştefan cel Mare. CS Dinamo şi-a înscris echipa de fotbal în liga a cincea şi vrea să ajungă până în prima divizie.

New Dinamo există şi i-ar putea pune probleme echipei lui Ionuţ Negoiţă în următorii ani. CS Dinamo şi-a înscris echipa de fotbal în liga a cincea şi şi-a propus să ajungă pana în prima divizie. Cele două echipe ar putea disputa primul derby în Ştefan cel Mare chiar pe noua arenă, care va avea o capacitate de 30.000 de locuri.

Elisabeta Lipă a anunțat că la Euro 2020, în locul vechiului stadion de la Dinamo se va construi unul nou. Singura condiție pentru ca fondurile de la Ministerul Dezvoltării să fie accesate este existența unei echipe de fotbal în cadrul Clubului Sportiv Dinamo.

„Aici este adevărata Dinamo. De aici am plecat. E clubul care m-a educat și eu mi-am făcut datoria la acest minunat club. Dacă ne ajută Dumnezeu, vrem să ajungem până în Liga 1”, a declarat Ionel Augustin, șeful Centrului de copii și juniori al CS Dinamo.

Până la promovare, CS Dinamo şi-ar fi dorit un derby cu echipa Armatei. CSA s-a retras însă din campionat, din cauza lipsei de jucători. Şi Steaua ar putea avea probleme din cauza unei echipe din liga a patra, Venus.

„E o siglă plagiată. FCSB are sigla pe care o merită, să zic așa. Adică una plagiată. Nu lăsăm lucrurile. Am început un proces de a face o contestație la OSIM. La începutul anului, am depus și noi varianta noastră. Avem acele mărci certificate, iar cele două mărci cerute sunt în litigiu. De aceea, nu cred că Steaua e normal să poarte o siglă care se află în litigiu”, a declarat Robert Țicleanu, președintele clubului Venus.

Venus București consideră că sigla Stelei e identică cu aceea a clubului care a scris istorie în perioada interbelică.