• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dinamo a intrat în cursa pentru transferul lui Ciprian Marica nu doar pentru că vrea să readucă un dinamovist declarat la echipă, ci și pentru că s-ar putea să aibă nevoie urgentă de un înlocuitor pentru golgheterul său, Harlem Gnohere.

În vârstă de 27 de ani, cel poreclit ”Bizon” avea, la finalul anului 2015, două oferte, una din Turcia, alta din Qatar. Șefii lui Dinamo anunță, însă, că ofertele pentru francez s-au înmulțit.

„Gnohere are mai multe oferte. Pe adresa clubului au venit mai multe oferte pentru el, dar nu e nimic concret încă. Există, însă, posibilitatea să plece.

Or să mai vină jucători, dar deocamdată vorbim de presupuneri. Pentru prețul corect, orice jucător e de vânzare”, a spus Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al alb-roșiilor, în direct, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Gnohere a marcat 12 goluri în acest sezon pentru Dinamo, în toate competițiile. Trupa lui Mircea Rednic nu-l va lăsa, însă, să plece fără cel puțin 1 milion de euro. 

Deocamdată, atacantul din Hexagon a revenit în România, după vacanță, alăturându-se lotului lui Dinamo.

”Nu ştiu câte goluri voi marca în partea a doua a sezonului, nu am ca obiectiv un număr anume, o să aştept finalul sezonului ca să văd câte goluri voi avea, dar nu am un astfel de obiectiv”, a spus Gnohere la revenirea la București.