• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Steaua s-a înțeles cu Ciprian Marica și doar puțin mai lipsește până când atacantul va și semna contractul de joc cu roș-albaștrii. Venirea fostului jucător de la Schalke și Getafe nu îi face pe campionii din ultimii 3 ani favoriți la titlu, în opinia lui Marius Șumudică, antrenorul Astrei, care este lider la zi în Liga 1 și principala rivală a campioanei pentru primul loc la finalul sezonului.

Șumudică, la rândul său fost atacant, spune că Marica a fost plecat foarte mult timp din România și că va avea nevoie de o perioadă destul de lungă pentru a se adapta, mai ales că vine după o accidentare serioasă, care i-a permis să joace doar 3 meciuri în ultimele 15 luni.

"Marica e un jucător bun, de echipă națională, dar care vine după o perioadă lungă de inactivitate. Nu va fi ușor. Foarte mulți jucători care au fost în străinătate și au revenit, au avut nevoie de adaptare. El e plecat de foarte mult timp din România și nu îi va fi ușor. E un jucător important, cu un CV impresionant și vom vedea ce va fi. Perioada e foarte scurtă", a declarat Marius Șumudică, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

"E un pol pozitiv în ceea ce privește lupta la titlu. Sunt implicat în această luptă și ne vom întâlni cu el în play-off, iar eu nu pot să spun că, prin venirea unui jucător, echipa respectivă devine principala candidată la titlu. E un jucător bun, care probabil va avea nevoie de timp să își revină din punct de vedere fizic și al jocului. Are nevoie de cât mai multe jocuri ca să fie ok. E un jucător de experiență", a adăugat antrenorul liderului din Liga 1.