• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Houssine Kharja s-a întors la pregătiri și deja l-a impresionat pe antrenorul Laurențiu Reghecampf, care l-a cunoscut direct în cantonamentul din Turcia pe mijlocașul marocan care își revine după leziunea suferită pe finalul lunii octombrie la ligamentele încrucișate.

Kharja (33 de ani) este descris de tehnicianul campioanei drept un jucător de un profesionalism ireproșabil. Reghecampf s-a arătat surprins că mijlocașul a reluat alergările și chiar lovește mingea, la două luni și jumătate de la accidentarea serioasă pe care a suferit-o în meciul cu Pandurii.

Cu toate acestea, se așteaptă că Houssine Kharja să poată reveni în echipă abia în play-off, nu și în cele 3 meciuri rămase din sezonul regulat.

"Situația lui Kharja este foarte bună. Sunt uimit că după două luni și jumătate a început să alerge și să lovească mingea. E foarte serios, se pregătește foarte mult și a făcut majoritatea antrenamentelor de când am ajuns. Nu cred că îl vom avea de la începutul campionatului, dar cred că în play-off ne vom putea baza pe el. L-am cunoscut acum, în această perioadă și e un jucător extrem de profesionist", a spus Laurențiu Reghecampf, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".