• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Steaua a jucat meciurile de pe teren propriu din prima parte a sezonului pe Arena Națională, la Cluj și la Pitești, dar Laurențiu Reghecampf, revenit pe banca campioanei, speră ca primul meci acasă din 2016 să se dispute în Ghencea.

Antrenorul crede că acest lucru e posibil și a spus-o luni seara, la Fotbal Club, în direct pe Digi Sport 1: “M-aș bucura foarte mult și văd că sunt semnale pozitive. Sper eu să se rezolve această problemă, pentru că, așa cum am mai spus, Steaua este Steaua, Steaua are nevoie de fani, are nevoie de stadionul ei. Cred eu că nimeni nu are ceva de câștigat din acest scandal. Sunt sigur că aceste probleme se vor rezolva cât mai repede.”

Chiar înainte de Anul Nou, ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, a dispus constituirea unei comisii care să analizeze relația dintre CSA Steaua și clubul lui Gigi Becali, pentru a se găsi modalități de utilizare a stadionului din Ghencea.

Reghecampf vrea nu doar ca echipa să joace meciurile de pe teren propriu pe arena tradițională a Stelei, dar și să se pregătească în baza din Ghencea, acolo unde amenajase un cantonament special în primul său mandat pe banca roș-albaștrilor.

Primul meci pe teren propriu din 2016 al Stelei va avea loc pe 27 februarie, în etapa a 26-a a Ligii 1, contra lui CSMS Iași. Campionatul se reia cu o săptămână mai devreme.