• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Polemica iscată de refuzul Stelei de a-şi lăsa jucătorii la turneul din Turcia al echipei naţionale este departe de a se încheia. Mai mult decât atât, antrenorul campioanei, Laurenţiu Reghecampf, riscă să fie suspendat în urma acestui scandal.

"Reghecampf poate fi suspendat dacă Iordănescu sesizează Comisia de Disciplină. În Comitetul Executiv, am spus că Steaua nu poate fi sancţionată şi jucătorii nu pot suferi vreo sancţiune. Dar dacă domnul Iordănescu sesizează Comisia de Disciplină cu privire la unele declaraţii făcute de domnul Reghecampf, acesta poate fi sancţionat.

La Reghecampf se discută în etape de suspendare. Dacă e vorba de un om din club care nu a lăsat jucătorii la naţională, se discută de o suspendare în luni, de la 3 la 6 luni", a explicat Auraş Braşoveanu, preşedintele celor de la Farul şi membru al Comitetului Executiv al FRF.

Totuşi, oficialul a ţinut să precizeze că, pentru moment, un astfel de scenariu nu a fost luat în discuţie, pentru asta fiind nevoie ca selecţionerul Anghel Iordănescu sau secretarul general al federaţiei să sesizeze Comisia de Disciplină. Aceasta are şi posibilitatea de a se autosesiza.

De asemenea, Braşoveanu a precizat că este printre cei care susţin ideea stagiului de pregătire din Antalya: "Acelaşi tip de turneu a fost organizat şi anul trecut, iar în urma acelui turneu a convins Budescu, jucător care a contribuit decisiv la calificarea la Euro".