• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Odată cu revenirea lui Victor Pițurcă pe banca celor Al Ittihad, Lucian Sânmăretean a redevenit om de bază în echipa saudiților. Deși în trecut relația dintre mijlocaș și fostul selecționer a fost una destul de șubredă, Sânmărtean a dezvăluit că lucrurile au luat o turnură complet neașteptată de când cei doi lucrează împreună la o echipă de club.

"L-am așteptat să se reîntoarcă la echipă din toate punctele de vedere. L-am așteptat foarte mult și mă bucur că a revenit. Am avut o relație bună cu toți antrenorii dar domnul Pițurcă este un tehnician cu care am o relație foarte bună. E ciudată viața, pentru că am ajuns să devenim prieteni deși multă lume nu ne dădea o șansă, ținând cont de ce s-a întâmplat în trecut la echipa națională", a declarat mijlocașul în cadrul unei intervenții telefonice în emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Chiar dacă lucrurile merg bine pentru el la Al Ittihad, internaționalul român nu exclude o revenire în fotbalul românesc. Prima sa opțiune ar fi bineînțeles Steaua, echipă în tricoul căruia a câștigat mai mutle trofee.

"Deocamdată nu știu cum va fi situația aici. Clubul are opțiunea de a prelungi unilateral contractul. O să stăm de vorbă la finalul campionatului și vom vedea ce se va întâmpla. Dacă își vor dori să continui au acest drept, să aleagă. Dacă nu vor dori, atunci o revenire ar fi ideală pentru mine, dacă voi mai fi dorit în fotbalul românesc" a adăugat internaționalul român.

Sânmărtean e convins că Viitorul ar fi cea mai bună alegere pentru Adi Mutu, în cursa "Briliantului" de a încerca să prindă un loc în lotul lui Iordănescu pentru Campionatul European din Franța, acolo unde România a fost repartizată în grupa A, alături de țara gazdă, Albania și Elveția.

"Cred că domnul Hagi gândește foarte bine și atent acest proiect. Combină experiența cu tinerețea și melanjul acesta a funcționat foarte bine. Viitorul joacă un fotbal foarte frumos, are o echipă bună și orice se poate întâmpla. Eu am revenit la 30 de ani și am explodat la 33 la Steaua și cred că și Adi poate să facă o figură frunmoasă. Cred că își dorește foarte mult o revenire la națională și un asemenea pas l-ar ajuta foarte mult" a concluzionat Sânmărtean.