• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO Steaua - Ujpest 2-0. Roș-albaștrii au terminat anul trecut pe locul patru în Liga 1, la șase puncte distanță de liderul Astra (46 de puncte) și tremură serios pentru păstrarea titlului de campioană.

Gigi Becali, finanțatorul Stelei, a realizat că echipa are nevoie de achiziții pentru a avea forța de a reveni în fruntea fotbalului românesc iar până acum au fost transferați deja 9 jucători, al 10-lea, Timo Gebhart, fiind în stand-by.

Faptul că la Steaua a venit Marica, dar și pentru că au revenit jucători precum Pintilii și Bourceanu, iar Budescu și Enache sunt pe lista posibilelor viitoare sosiri, a crescut foarte mult concurența în cadrul lotului.

O secvență petrecută în timpul amicalului de marți seară, între Stanciu și Hamroun este grăitoare. Cu foarte puțin timp înaintea golului marcat se Stanciu, din assistul lui Hamroun, algerianul a încercat să reia un balon, care era urmărit și de Nicușor, dar, în loc de minge Jugurtha și-a lovit colegul.

Imediat după gol, Stanciu a surprins că nu s-a bucurat deloc. Din contră, el i-a reproșat lui Hamroun intervenția de dinainte. Algerianul a încercat să-l liniștească pe Stanciu, dar acesta din urmă era extrem de nervos. Nici măcar în drumul spre vestiare, ”decarul” nu s-a liniștit, deși Hamroun l-a luat de după gât și i-a cerut scuze.

”N-am avut nicio ceartă cu Hamroun în timpul amicalului cu Ujpest, doar am discutat amândoi despre o fază şi atât. Nimic mai mult. Nu există conflicte sau concurenţă între noi", a parat Stanciu, la finalul meciului.

10 transferuri a rezolvat Steaua în această iarnă: Mihai Pintilii (liber), Alexandru Bourceanu (liber), Paul Pîrvulescu (revenit după împrumutul la FC Voluntari), Marko Momcilovic (Pandurii - pentru 250.000 de euro), Ciprian Marica (liber), Thaer Bawab(liber), Doru Popadiuc, Cătălin Ştefănescu şi Sebastian Chitoşcă (toţi 3 de la Ceahlăul - pentru 150.000 de euro), Timo Gebhart (*liber de contract, urmează să semneze).