• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Înființat în 2009, Viitorul lui Gheorghe Hagi a promovat în prima ligă în 2012 - în trei ani, puștii ”Regelui” au ajuns să se bată pentru titlu. Pe locul al doilea, la trei puncte de Astra, constănțenii recunosc că nu ar fi reușit acest lucru fără experiența adusă de jucători precum Florin Cernat, de 6 ori campion al Ucrainei cu Dinamo Kiev, sau Bănel Nicoliță, fotbalist cu cinci trofee în palmares, câștigate cu Steaua și Saint-Etienne.

”Avem, avem, am câștigat trofee în România, unii și afară și avem experiență destul de mare să ne batem cu orice echipă din România în momentul ăsta.

Domnul Hagi a știut foarte bine să aleagă, a ales ce-i mai bun și atunci și combinația asta cu jucători cu experiență, cum sunt eu, Cernat, Filip, Aganovic și atunci și cu jucători tineri, de 16, 17, 18 ani, și am făcut un lucru bun împreună”, a declarat Bănel Nicoliță.

”Atuul nostru este poate dorința de a ne afirma, de a arăta ce putem fiecare, mai ales că suntem și mulți jucători tineri și avem și câțiva jucători cu experiență”, a spus și Răzvan Marin, unul din ”puștii” talentați ai Viitorului.

În ultimele trei etape din retur, Viitorul le întâlnește pe CSMS Iași și Pandurii acasă, la Ovidiu, și pe Petrolul, în deplasare. Toate partidele vor fi ÎN DIRECT la Digi Sport.