• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua i-a achiziționat pe cei trei jucători de la Ceahlăul, Popadiuc, Chitoșcă și Cătălin Ștefănescu, pe Momcilovic și pe Marica, i-a readus pe Pârvulescu, Pintilii și Bourceanu și îi mai așteaptă pe Budescu și Enache. În cazul în care cei doi nu vor mai ajunge sub comanda lui Reghe, campioana consideră perioada de mercato încheiată. Potrivit lui Marius Șumudică, Budescu - principala țintă a patronului Gigi Becali - va ajunge în Qatar, în cele din urmă.

”Atâta mai luăm, dacă ies Budescu și Enache. În rest, nu mai avem nevoie. Dacă vin ăștia doi și gata. Am vorbit și cu Reghe și mi-a zis și el că nu mai avem nevoie. Bine, pe mine Budescu mă interesează cel mai mult, dar, dacă nu vin, să fie sănătoși și gata. Eu ce pot face?”, a declarat Gigi Becali, în direct, prin telefon, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Același lucru l-a afirmat, câteva ore mai târziu, și antrenorul Laurențiu Reghecampf, în direct, la emisiunea Digi Sport Special.

”Sper să reușim să-i aducem pe Budescu și pe Enache. Sper să rezolvăm și cu acești doi jucători și cred că putem închide această perioadă de transferuri și să ne pregătim. Încercăm să dublăm fiecare post și să avem jucători de valoare. Avem foarte multe meciuri și trebuie să avem câte doi jucători pe fiecare post și să avem un lot foarte bun”, a spus tehnicianul echipei campioane.

Reghe a promis și că-i va readuce pe Bourceanu și Pintilii la nivelul la care erau în precedentul său mandat la Steaua și a dezvăluit încă un motiv pentru care a ținut neapărat să-i aibă iar în lot.

”O să vedeți dacă Bourceanu și Pintilii vor reveni la forma lor de vârf. Eu mă bucur că am reușit să-i readuc. Se antrenează foarte bine, sunt foarte profesioniști, sunt doi lideri, foarte importanți în colectivul unei echipe ca Steaua. Jucătorii tineri au ce învăța de la ei. Contează mult să ai și asemenea jucători”, a încheiat Reghe.

Antrenorul Stelei a dezvăluit și că interesul Stelei pentru Karanovic, atacantul elvețian de origine sârbă de la Angers, nu mai este de actualitate acum, după venirea lui Marica.

”Am avut mai mulți jucători pe listă. Discutam și cu alți jucători în afară de Karanovic, cu care încercam să acoperim postul de atacant. Dacă am reusit să-l aducem pe Ciprian cred că nu mai are rost să discutăm de alt atacant”, a spus Reghe.