• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Steaua a reuşit 10 transferuri în această iarnă, dar Laurenţiu Reghecampf anunţă că "roş-albaştrii" nu se vor opri aici. Până la finalul cantonamentului, tehnicianul mai vrea doi jucători. Andrei Ivan şi Gabriel Enache sunt principalele ţinte ale campioanei.

"Cred că da. Avem pe listă jucători de care încă se discută. Sigur, în următoarele zile, până se va termina acest cantonament, vor mai apărea unul sau doi jucători la echipă", a spus Reghecampf, în exclusivitate pentru Digi Sport.

"Îmi doresc foarte mult o bancă puternică. Atunci când avem probleme, să avem soluţii, să schimbăm jucătorii care joacă meci de meci titulari. E bine că am de unde să aleg, dar e greu să îi ai pe toţi în mână, la acelaşi nivel", a adăugat tehnicianul campioanei.

10 transferuri a rezolvat Steaua în această iarnă: Mihai Pintilii (liber), Alexandru Bourceanu (liber), Paul Pîrvulescu (revenit după împrumutul la FC Voluntari), Marko Momcilovic (Pandurii - pentru 250.000 de euro), Ciprian Marica (liber), Thaer Bawab (liber), Doru Popadiuc, Cătălin Ştefănescu şi Sebastian Chitoşcă (toţi 3 de la Ceahlăul - pentru 150.000 de euro), Timo Gebhart (liber de contract, urmează să fie prezentat).

Cum şi-ar dori Reghecampf să arate echipa 

Niţă - Enache, Papp, Varela, Toşca(Momcilovic) - Pintilii - Chipciu, Gebhart, Ivan, Hamroun - Marica

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI REGHECAMPF