• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO Steaua - Young Boys 2-2. Echipa lui Laurențiu Reghecampf a remizat în singurul meci amical din primul cantonament al iernii la capătul unui meci în care și-au făcut apariția pe teren și multe dintre noile achiziții.

Fost câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua în 1986, Emeric Ienei a urmărit cu interes partida transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 1 și a fost mulțumit de ce a văzut în cele 90 de minute.

"Mi s-a părut o echipă echilibrată, care încearcă să aibă o posesie bună și să joace mai mult în jumătatea adversă. Sigur că au avut și o perioadă mai scurtă de pregătire decât elvețienii. Există o preocupare de a îmbunătăți jocul. Repriza a doua a fost mai slabă tocmai din cauza pregătirii fizice. Mi-a plăcut echipa mai ales în prima repriză când a avut un joc destul de bun" a declarat Ienei într-o intervenție telefonică din cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Deși a acesta a fost doar primul meci al roș-albaștrilor în 2016, fostul antrenor al Stelei e convins că trupa lui Reghecampf e pe drumul cel bun. Cu toate astea, echipa ar avea nevoie de întăriri mai ales în compartimentul defensiv.

"În apărare cred că mai e nevoie de fundaș central și unul lateral chiar dacă există jucători tineri care sunt polivalenți. Cred că Steaua are un lot echilibrat care poate să se bată pentru campionatul României" a încheiat Ienei.