• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Deși a anunțat că transferul lui Andrei Ivan este ca și perfectat, Gigi Becali a explicat că nu a renunțat nici la aducerea ”astralilor” Budescu și Enache. Cei doi jucători au în continuare șanse mari să ajungă la Steaua, deși cel de-al doilea este mult mai probabil.

”Varianta Budescu nu a căzut niciodată. Budescu e omul de care ai nevoie imediat. Budescu poate să fie, poate să nu fie. E sau nu e. Nu vreau să discut despre Budescu acum. Azi sunt fericit că am făcut un transfer pe care l-am făcut foarte tare, de ce să vorbesc despre Budescu?

Enache, da. El e un băiat cu caracter. Niciodată nu o să renunț la Enache. Pe el e posibil să-l iau mai mult pentru caracterul său. Cred că se rezolvă zilele astea transferul său”, a anunțat Gigi Becali.

Finanțatorul echipei campioane a explicat că, dacă Budescu e omul de care are nevoie imediat, vrea să facă din Andrei Ivan cel mai scump transfer din România în viitor.

"Ivan nu se ştie dacă va juca la noi. Cu siguranţă va primi 25-30 de minute în fiecare meci. Nu dai două milioane pe un copil de 19 ani să-l ţii pe bancă, să-ţi baţi joc de el. Ivan e jucătorul din care sper să fac cel mai mare transfer din România peste ani”, a mai spus Becali.