• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Edi Iordănescu a declarat că nu îşi doreşte ca Steaua să evolueze la Severin, acolo unde joacă meciurile de acasă şi Pandurii, chiar dacă Narcis Răducan a afirmat că nu are nimic împotriva acestui lucru. Helmuth Duckadam a comentat afirmaţiile antrenorului gorjenilor, ţinând cont că bucureştenii au jucat ultimul meci considerat pe teren propriu la Cluj (5-3 cu Botoşani).

"M-a amuzat declaraţia lui Edi Iordănescu, că vrea să ne pună pe drumuri, dar mai lung drum până la Severin nici nu ne-ar trebui. Până la Cluj facem o oră cu avionul, până la Severin facem 6 cu autocarul. Nu cred că ar fi prea indicat să jucăm la Severin. Mi s-a părut sinceră declaraţia.

Nu e pentru prima oară când Pandurii fac antrenamente. Probabil că conexiunile lor sunt mai puternice ca ale noastre sau s-au făcut mai bine înţeleşi decât noi. Se pare că Narcis Răducan se înţelege mai bine cu ei", a comentat Helmuth Duckadam, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Fostul mare portar al campioanei a vorbit şi despre scandalul dintre Armată şi clubul de fotbal şi a recunoscut că cineva are o problemă cu Gigi Becali şi de aceea Steaua nu a revenit încă în Ghencea.

"Din păcate nu avem cu cine discuta. S-au făcut anumite demersuri în sensul ăsta. E frustrant ca, după ce ai fost dat de două ori afară din Complexul Ghencea, să te rogi să te primească din nou înapoi.

Am impresia că nu se doreşte Steaua în Ghencea. Cineva din armată, fost din armată, nu îi place de domnul Becali şi cu asta basta. De aceea, Steaua suferă. Eu cred că nu este normal. Steaua nu este a armatei, nici a lui Becali, chiar dacă dânsul o finanţează, ci este a României. Dacă nu ar mai fi Becali, Steaua ar fi reprimită în secunda doi. Sper că problemele se vor rezolva până în vară, dacă nu mai devreme.

La un moment dat, cineva îi va întreba pe aceşti oameni ce au făcut un an jumate? De ce nu au luat acei bani, foarte mulţi de la Becali. Erau 15.000 de euro pe lună pentru baza de antrenament şi minim 10 meciuri pe sezon, 24.000 de euro pe partidă. Cred că depăşeam o jumătate de milion de euro", a adăugat preşedintele de imagine al Stelei.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI DUCKADAM