• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Conducerea Stelei nu renunţă la gândul de a se întoarce în Ghencea. De altfel, antrenorul campioanei, Mirel Rădoi, a solicitat în mod special rezolvarea acestei probleme, a dezvăluit preşedintele Valeriu Argăseală.

"Este una dintre condiţiile pe care Mirel le-a pus şi mi se pare că e o condiţie esenţială ca o echipă să aibă propria bază de pregătire. Aşa cum îl ştiu eu pe Mirel şi cum îl văd acum, nu ştiu cum va putea trece peste acest lucru. Eu cred că dacă alte lucruri se vor rezolva, din ce îşi propune el, Mirel va trece peste asta, pentru că prea mult iubeşte acest club, este prea legat şi prea mult iubeşte meseria de antrenor", a spus Argăseală, la emisiunea "Digi Sport Special".

Primul pas spre îndeplinirea dorinţei lui Rădoi este o discuţie cu reprezentanţii Armatei, dar, deocamdată, cele două părţi nu au reuşit să se aşeze la masa negocierilor.

"Ne dorim să avem o discuţie legată de folosirea acestei baze, însă nu prea reuşim nici prin corespondenţă să facem acest lucru. Probabil că va mai trebui să aşteptăm, pentru că în ultima discuţie pe care am avut-o acum o lună şi ceva, ei au spus că o să ne ţină la curent cu evoluţia situaţiei pe care dânşii o controleazaă în acest moment. E vorba de evaluări, e vorba de contractul pe care vor să ni-l propună", a explicat oficialul stelist.

Preşedintele roş-albaştrilor susţine că cei care au cel mai mult de suferit din cauza acestui conflict sunt chiar jucătorii.

"În momentul acesta, cel mai mare handicap pentru noi îl reprezintă faptul că ne antrenăm în două locuri, la Mogoşoaia şi la Buftea. Avem şi situaţii de genul celei de vineri seară, când am fost anunţaţi că nu vom mai putea juca pe Arena Naţională. Este foarte greu pentru sportivi să nu se simtă acasă într-o bază în care să meargă zi de zi la antrenament", a precizat Argăseală.