• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua i-a achiziţionat pe Bourceanu, Pintilii şi Pîrvulescu, dar a ratat, cel puţin până în acest moment, transferurile considerate cele mai importante, ale lui Marica şi Budescu. Chiar şi aşa, Alin Toşca este mulţumit de campania dusă de campioană, în această iarnă.

"Vom fi mai puternici după venirea lor, pentru că sunt jucători care au obţinut performanţe la Steaua, fiind jucători de valoare. Sunt jucători la echipe de top care ne-ar putea ajuta.

Orice jucător vrea să ajungă la Steaua, dar nu ştiu eu care e situaţia lor. Acest club oferă în România cele mai mari satisfacţii, pentru că oferă cele mai mari performanţe", a comentat Alin Toşca.

Pentru bucureşteni, urmează o perioadă grea: primele cantonamente de la venirea lui Thomas Neubert, preparatorul fizic care este cunoscut pentru metodele "speciale" prin care Steaua a avut o condiţie fizică de invidiat, în primul mandat al lui Laurenţiu Reghecampf.

"Începe perioada în care muncim foarte mult, dar fără muncă nu putem reuşi. Trebuie să gândim pozitiv şi să muncim mult. Nu ne este frică de nimic, dacă ne era frică de TRX, nu mai veneam la fotbal", a adăugat fundaşul Stelei.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI TOŞCA

PROGRAM CANTONAMENT STEAUA

10-21 ianuarie - cantonament la ”Gloria Sports Arena”, Belek (Turcia)

Programul amicalelor:

19 ianuarie: Young Boys Berna (Elveția)

26 ianuarie: Ujpest FC (Ungaria)

24 ianuarie - 7 februarie - cantonament la ”Regnum Carya Golf & Spa Resort”, Kadriye

Programul amicalelor:

29 ianuarie: SK Sturm Graz (Austria)

31 ianuarie: Ludogorets (Bulgaria)

4 februarie: Steaua - Djurgardens IF (Suedia)

6 februarie: Steaua - AS Trencin (Slovacia)