• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Constantin Budescu e la un pas de Steaua şi acest transfer nu ar fi deloc pe placul lui Marius Şumudică. Antrenorul Astrei a susţinut la jumătatea lunii decembrie că va pleca de la echipă dacă internaţionalul va ajunge sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf şi îşi menţine poziţia.

"Eu am spus ceva la momentul respectiv şi veţi vedea, dacă se va realiza acest transfer. Eu am spus ceva la momentul respectiv şi eu sunt un om care are coloană vertebrală.

Nu ar fi normal ca pe un jucător de-al meu, care trei sferturi din acest campionat a luptat împreună cu mine, am fost în luptă cu echipele respective şi cu care ne vom întâlni în play-off, să îl văd pe urmă ca adversar şi, mai ales, că este căpitanul echipei mele", a comentat Marius Şumudică, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Şumudică l-a ironizat şi pe Gigi Becali, care anunţase miercuri că Ciprian Marica e ca şi jucătorul Stelei, lucrurile schimbându-se radical în mai puţin de 24 de ore.

"Am văzut ieri că deja 90% era dat transferul lui Marica, dar astazi nu. Dănciulescu a avut dreptate, a crezut în cei 10% şi cei 10% s-au transformat în 90%", a adăugat fostul atacant al Rapidului.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI ŞUMUDICĂ