• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Marius Șumudică nu are liniște nici în pauza competițională. Mai mulți jucători de bază sunt aproape să plece de la Astra, printre care și Constantin Budescu, însă giurgiuvenii sunt amenințați și cu insolvența, chiar de către o firmă de pază patronată de Ioan Niculae.

Antrenorul Astrei nu înțelege situația cu care se confruntă liderul Ligii 1 și nu concepe o intrare în insolvență.

"Nu cred că ar fi normal să intrăm în insolvență, am rămas perplex când am citit, a vorbit cu avocata mea, a zis că este un dosar care se va judeca în jurul datei de 9 februarie, la Tribunalul Giurgiu, dar nu este normal. Sunt datorii foarte mari și am muncit pentru acești bani, atât jucătorii, cât și staff-ul", a spus Șumudică la Digi Sport, la emisiunea "Fotbal Club".

"Eu nu cred că se va ajunge la așa ceva. Pentru mine, pot să spun că ar fi tragic. Intri așa în insolvență, când ai bani de primit? Avem bani de luat de la Ligă, vreo 1.200.000, bani de la Fatai, putem să vindem jucători. Probabil dacă asta va fi ultima soluție, o vor face și pe asta. Echipele care caută să fie în insolvență nu ar trebui să mai fie în prima ligă", pare resemnat tehnicianul.