• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Steaua - Ludogorets 0-3. Meciul amical dintre campioanele României și Bulgariei a fost plin de tensiune. În două momente au fost jucătorii Stelei și ai lui Ludogorets aproape de încăierare, dar spiritele au fost calmate, în cele din urmă.

Ciprian Marica a fost în prim planul primului meleu creat pe terenul unde s-a desfășurat amicalul din Antalya. După ce Dyakov, căpitanul lui Ludogorets, l-a faultat fără minge pe Pintilii, nouarul roș-albaștrilor a sprintat către bulgar și l-a luat de gât. Imediat, în jurul lor s-au adunat aproape toți ceilalți jucători de pe teren, iar Moți a fost cel care i-a despărțit.

Al doilea moment tensionat a avut loc în minutul 32, în același loc. De această dată, Chipciu a reacționar violent, după un duel mai tare la minge în el și Bourceanu - de o parte - și Lucas Sasha - de partea cealaltă. Șeptarul Stelei și optarul brazilian al bulgarilor au primit câte un cartonaș galben.

"E normal să fie tensiuni, sunt meciuri de pregătire și se simte oboseala. Noi am avut clinciuri în toate meciurile de până acum și cred că au avut și ei, asta e viața. Doar nu era să ne batem pe teren, acum", a spus Cosmin Moți, la finalul meciului.

VIDEO Altercația dintre Marica și Dyakov

VIDEO Altercația din Chipciu și Sasha