• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Poli Timişoara s-a despărţit de mai mulţi jucători, dar sunt dificultăţi în realizarea noilor transferuri. „Am renunţat la cei cu salarii mari, dar trebuie să ne întărim până nu e prea târziu" a declarat Florin Marin.

Florin Marin a avut 19 jucători sub comandă la reunirea lui Poli, iar incertitudinile asupra lotului continuă. Forțați de problemele financiare cu care se confruntă, oficialii timișorenilor au fost nevoiți să ia măsuri. Luchin, Pap și Lazăr s-au despărțit de echipa viola, însă se anunță noi plecări. Kirschstein, Sarmov și Croitoru sunt următorii pe listă.

”Eu cred că dacă vom reuși să aducem 3-4 jucători. Sau 2-3 dintre cei pe care îi avem pe listă, cu siguranță vom reuși să traversăm acest moment. Trebuie să vorbești cu jucătorii, să-i convingi să vină, nu poți să-i minți. Trebuie să le spui exact care e realitatea”, a declarat managerul sportiv Daniel Stanciu.

”Am renunțat la anumiți jucători care aveau un salariu destul de mare. Nu mă gândesc că o să retrogradăm, dacă lucrurile se vor rezolva până nu este prea târziu. Dacă nu vom aduce jucători, să-i avem toată pregătirea cu echipa, să fie la același nivel, vom avea probleme”, a spus și Florin Marin, antrenorul bănățenilor.

Neplătit de mai multe luni, Srgian Luchin s-a despărțit pe cale amiabilă de Poli și a acceptat oferta bulgarilor de la Levski.

”Luchin a avut două oferte, din Azerbaidjan și Georgia, apropiate de ceea ce i-a oferit Levski Sofia, dar Levski e o echipă care luptă la titlu. El cunoaște campionatul bulgar, e mult mai în atenția selecționerului, pentru că își dorește foarte mult să facă parte din naționala României la Euro”, a explicat Stanciu.

După 23 de etape, Poli ocupă locul 11 în Liga 1. Echipa viola a înregistrat patru victorii, 9 remize și 10 înfrângeri.

Sursa foto: tion.ro