• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Revenirea lui Adrian Mutu în Liga 1 este dificil de realizat. "Sunt şanse foarte mici să vină la Pandurii", a recunoscut antrenorul celor de la Pandurii Tg. Jiu, Edi Iordănescu.

Tehnicianul gorjenilor şi-l doreşte pe Mutu la Pandurii, dar Iordănescu jr. admite că mutarea are şanse mici de a se concretiza, chiar dacă cel mai bun marcator al naţionalei este liber de contract, după despărţirea de Pune City.

"Sunt şanse foarte slabe, ca să nu zic inexistente. El este un jucător care ştie clar ce vrea. Îşi doreşte să iasă din fotbal pe uşa din faţă. Pentru asta are nevoie să reintre în circuitul echipei naţionale şi dacă se poate, să fie şi la turneul final", a declarat Edi Iordănescu.

"Orice jucător îşi doreşte să îl aibă coleg pe Mutu, un jucător foarte important. Dar, din păcate, din câte am auzit, nu se poate realiza acest transfer, aşa că îmi pare nespus de rău pentru el", a spus Dan Nistor.

Preşedintele grupării din Tg. Jiu, Narcis Răducan, este convins că Mutu nu ar fi avut probleme cu acomodarea la Pandurii.

"Dacă s-a acomodat la Chelsea, Inter sau Juventus, vă daţi seama că atunci când vrea el joacă să se acomodeze şi la Liga 1", a explicat Răducan.

"Adi Mutu, indiferent de vârstă, este un plus pentru orice echipă, la experienţa pe care o are şi felul de fotbalist care este", a completat Cristi Săpunaru.

Adrian Mutu a câştigat, în 2000, titlul cu Dinamo şi a înscris 35 de goluri în 77 de meciuri pentru reprezentativa României.

Atacantul de 37 de ani nu a mai fost convocat la naţionala de la înfrângerea cu Olanda, scor 0-4, din 2013.