• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

În cantonamentul din Turcia, antrenorul stelist Laurenţiu Reghecampf a avut la dispoziţie toţi jucătorii cu probleme medicale, dar încă ar mai vrea întăriri, chiar și după venirea lui Thaer Bawab.

Fernando Varela, Alexandru Chipciu, Paul Pîrvulescu, Lucian Filip şi Houssine Kharja s-au antrenat normal sub comanda lui Reghecampf. Cu excepția lui Kharja, toți ar putea juca încă din februarie, de când se reia campionatul, urmând ca mijlocașul marocan să poată intra abia din play-off.

Defensiva rămâne un compartiment care ar mai putea fi întărit și campionii din ultimele 3 sezoane mai țintesc aducerea unui fundaș dreapta sau central, dar nu în orice condiții.

"Ar mai trebui un fundaș dreapta sau central, dar unul bun", a spus președintele de imagine Helmuth Duckadam.

În primul stagiu de pregătire din Turcia, steliştii vor disputa un singur amical, marţi, 19 ianuarie, cu Young Boys Berna. Al doilea cantonament se va desfăşura în perioada 24 ianuarie - 7 februarie.