• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

În ultimii ani, Steaua și-a făcut un titlu de glorie din fundașii centrali vânduți în străinătate pe sume importante. Iar roș-albaștrii sunt deciși să continue pe aceeași linie. Următorul care va pleca la o echipă de peste hotare pare a fi Paul Papp. Cel puțin asta susțin antrenorul și patronul Stelei.

”Eu credeam că ne mai trebuie un fundaș central, dar Reghe mi-a zis că mizează foarte mult pe Papp. Mi-a zis: Dom'le, eu ți-l fac pe Papp de 4-5 milioane de euro. Dacă el așa mi-a zis, așa vă zic și eu. Eu am încredere că-l face, că l-am văzut pe Papp cum a jucat ultimele trei meciuri. Nu lăsa atacantul, îl lua în primire din prima, avea mai multă determinare”, a dezvăluit patronul Stelei, Gigi Becali, în direct la Digi Sport, promisiunea pe care i-a făcut-o Reghecampf.

Antrenorul campioanei a confirmat discuția cu Becali și a amintit de faptul că transferurile lui Vlad Chiricheș, Florin Gardoș și Lukasz Szukala în străinătate s-au făcut tot în perioada în care el pregătea echipa roș-albastră.

”Eh, mai glumim între noi, dar e normal. Paul Papp e un jucător bun, care sper eu să aibă constanță în jocuri, să joace din ce în ce mai bine, este un jucător polivalent, de talie, de travaliu, de ce nu? Știți foarte bine că în precedentul meu mandat s-au vândut trei fundași centrali pe sume foarte mari”, a spus Reghe.

Cei trei fundași de care vorbește tehnicianul Stelei sunt Chiricheș, vândut cu 9,5 milioane de euro la Tottenham, Gardoș, transferat la Southampton în schimbul a 6,8 milioane de euro, respectiv polonezul Szukala, vândut cu 600.000 de euro la Al Ittihad.