• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gică Hagi se pregătește să dea încă o lovitură pe piața transferurilor. La doar 19 ani, mijlocașul Răzvan Marin a impresionat atât în Liga 1, cât și în Youth League, iar veteranul Viitorului, Florin Cernat, e convins că va deveni un jucător important pentru România.

”Nu cred că o să-l mai vedem mult timp jucând în țară. E un jucător care mie îmi place și vă spun că în 2-3 ani o să fie un lider și la Viitorul și la națională”, a declarat Cernat.

Fiul lui Petre Marin nu se gândește însă momentan la un transfer și spune că-i stă mintea doar la echipa sa actuală, cu care ocupă locul 2 în campionat, la doar 3 puncte de liderul Astra.

Nu mă gândesc deocamdată la un transfer, vom vedea ce îmi va rezerva viitorul.

Îmi doresc să termin cu echipa cât mai sus posibil, dacă se poate să luăm și campionatul și, poate o convocare la Euro. Asta ar însemna foarte mult pentru mine”, a spus mijlocașul de 19 ani.

Pentru britanici, alt jucător este însă starul Viitorului. Jurnaliștii de la Daily Mail l-au inclus pe Ianis Hagi printre cei mai buni 10 tineri fotbaliști de la care se așteaptă o ascensiune uriașă în 2016. ”Sunt semne care amintesc de tatăl său atunci când joacă în rolul numărului 10”, este descrierea făcută de englezi lui Hagi jr.

Internaționalul de tineret a fost cumpărat cu 1 milion de euro de Fiorentina, dar a fost lăsat să joace la echipa din Ovidiu.