• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Tha'er Bawab este al doilea atacant transferat de Steaua în ultimele două zile, după ce formația campioană a reușit să-l convingă pe Ciprian Marica să revină în Liga 1. Helmuth Duckadam e de părere că odată cu venirea vârfului iordanian, Laurențiu Reghecampf poate schimba sistemul de joc al Stelei.

"Îmi place că are o personalitate puternică. El crede în valoarea lui. Nu a fost pus pe liber pentru că e un jucător slab. Cred că Reghecampf îi va găsi o poziție care să-l avantajeze. E posibil să jucăm cu două vârfuri și atunci cred că s-ar găsi un loc și pentru el" a dezvăluit Duckadam în cadrul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport.

Fost coleg cu Bawab la Gaz Metan, Florin Bratu e și el convins că atacantul de 30 de ani va reuși să aducă un plus în jocul ofensiv al formației campioane.

"Eu am fost coleg cu el și îl cunosc destul de bine. Cred că ar da randamentul cel mai bun ca al doilea vârf. E un jucător de combinații care are niște execuții foarte bune și s-ar integra în sistemul Stelei repede. Are o școală foarte bună în spate. A jucat pentru Real și Barcelona și asta contează enorm. Chiar dacă are 30 de ani și nu a reușit foarte multe până acum, cu siguranță e un transfer foarte bun pentru Steaua" a adăugat fostul atacant.

Deși e sută la sută sigur că Steaua e acoperită pe toate posturile, Duckadam a anunțat că roș-albaștrii ar putea continua campania de achiziții în zilele următoare. Steaua i-a adus până în prezent pe Momcilovic, Bourceanu, Pintilii, Marica și Bawab.

"Steaua reușit să facă 5 transferuri bune. Eu chiar înainte de a se finaliza transferul lui Marica am zis că Steaua mai are nevoie de încă un atacant. S-a realizat astăzi această mutare, ceea ce e un lucru foarte bun. Cred că Steaua e acoperită pe toate posturile, dar dacă va se va ivi ocazia unui transfer bun în zilele următoare cred că nu vom ezita să-l facem" a încheiat președintele de imagine al Stelei.