• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO ASA - Chiajna. Final de meci incredibil la Tg Mureș, pe un teren aflat într-o stare deplorabilă. Mai întâi, ilfovenii au ratat o ocazie uriașă de a egalat la 1, au rămas, apoi, în nouă oameni, au egalat, după ce Murașan a ratat un penalty, deși, în poartă se afla un jucător de câmp, iar, în final, au pierdut, după un gol al lui Ciolacu, într-o fază în care trebuia să se ridice fanionul.

Valentin Munteanu a scăpat, în minutul 86, spre poarta adversă, a trecut de goalkeeper-ul Eduard Pap, însă, apoi, jenat de Gaston Mendy, nu a reușit să înscrie.

În minutul 74, Cristi Bălgrădean, ieșit pe centrare, i-a doborât pe Andrei Ciolacu, dar și pe coechipierul Ștefan Bărboianu. Lucrurile au ieșit cum nu se putea mai prost pentru Concordia Chiajna. Centralul George Găman a acordat penalty pentru ASA, Bărboianu s-a accidentat grav, Dan Alexa a fost trimis în tribune, iar, înainte ca lovitura de pedeapsă să fie executată, și Bălgrădean a primit al doilea cartonaș galben.

Astfel, Concordia Chiajna a rămas cu doi oameni mai puțin (accidentatul Bărboianu și eliminatul Bălgrădean), întrucât Dan Alexa făcuse deja toate schimbările.

Deși în poartă a intrat Cristian Albu, care, până în acel minut, evoluase ca mijlocaș la închidere, Gabriel Mureșan nu a reușit să transforme penalty-ul, după ce a șutat în bară.

În mod surprinzător, Concordia Chiajna a reușit, în minutul 84, egalarea, prin Valentin Alexandru.

Cu doi oameni mai puțin și cu un jucător de câmp în poartă, echipa lui Dan Alexa nu a rezistat însă, iar ASA Tg Mureș s-a impus, după un gol al lui Ciolacu.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT