• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

VIDEO CS U Craiova - Dinamo 2-2. Partida transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 1 a fost una extrem de spectaculoasă și cu o încărcătură deosebită, așa cum sunt toate duelurile între olteni și "câini". Spiritele au fost încinse atât pe teren, când doi jucători au fost eliminați, cât și în drumul către vestiare, după ultimul fluier al lui Hațegan.

În timp ce se îndreptau spre tunel, jucătorii formației vizitatoare au fost înjurați de fanii olteni aflați în apropiere. Fotbaliștii lui Contra nu au reacționat, mai puțin decarul Bokila, care a aruncat cu apă către suporterii celor de la CS U Craiova.

Gestul decarului din Ștefan cel Mare a fost imediat observat de mai mulți jucători ai Craiovei, dar și de câțiva memebri ai staff-ului tehnic. Aceștia i-au cerut socoteală atacantului congolez și de aici a ieșit un meleu în toată regula, la mijloc fiind prins și Ionel Dănciulescu, dar și rezerva de arbitru Iulian Dima.

Conflictul a fost în cele din urmă aplanat, dar nu înainte ca Iulian Dima să-l cheme pe Hațegan și să-i explice acestuia ce s-a întâmplat.