• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

CFR Cluj a scăpat de insolvență și prima mutare-fulger pe care a făcut-o noul patronat al ardelenilor a fost aducerea lui Dan Petrescu. Oficialii grupării din Gruia au revenit, mai apoi, și la strategia din urmă cu ceva ani când au reușit să domine fotbalul românesc, dar toate aceste mișcări nu-i sperie pe steliști.

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, nu pare deloc impresionat de mișcările de trupe pregătite de fosta campioană. Omul de afaceri, care a anunțat ÎN EXCLUSIVITATE la ”Digi Sport Matinal”Silviu Lung jr nu va mai îmbrăca tricoul vișiniu și că va juca pentru Kayserispor, spune că Dan Petrescu reprezintă o adevărată lovitură de imagine pentru ardeleni, dar că nu este suficient și pentru a termina sezonul viitor pe primul loc.

”Care forță? Că l-au luat doar pe Hoban, Silviu Lung jr va merge însă la Șumudică. E clar că ne vom bate cu CFR Cluj, pentru că acolo este Dan Petrescu, un antrenor care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Petrescu este un antrenor care face, cum se spune, din rahat bici.

Însă, CFR, Dinamo, Viitorul, Craiova, toți, se vor bate pentru locul doi. Va fi mare bătaie pe locul doi!”, a spus Becali, la Digi Sport.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Până acum, CFR a făcut nu mai puțin de nouă transferuri, mulți dintre jucătorii sosiți în această vară urmând să fie oameni de bază pentru Dan Petrescu.

În principiu, Dan Petrescu ar opta pentru un sistem 4-4-2. În formula de start, CFR ar mai păstra doar trei jucători din echipa pe care a avut-o Vasile Miriuță la Cluj: Ciprian Deac, Laurențiu Rus și Răzvan Horj.

Cum ar putea arăta CFR cu "Super Dan": Mincă - L. Rus, Horj, Vinicius, A. Vlad - Hamed, Hoban, Pelayo, C. Deac - Bokila, U. Vera

Transferurile făcute până acum de CFR: Hoban, A. Vlad, Hamed, M. Coman, Balic, Vera, Vinicius, Pelayo, Bokila


Cum ar putea arăta FCSB: Niță - Pleașcă, Bălașa, Larie (Momcilovic), J. Morais - Pintilii, Ov. Popescu - Mann, Budescu, Fl. Tănase - Alibec

Transferurile făcute până acum de FCSB: Budescu, Morais, Larie, Niga, Szecui