• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO FCSB - Juventus 4-0. Roș-albaștrii au marcat toate golurile în repriza a doua, atunci când Florinel Coman (19 ani) s-a aflat pe teren. Introdus pe teren la pauză, în locul lui Alibec, ex-jucătorul celor de la Viitorul a contribuit la trei dintre cele patru goluri, spre bucuria lui Gigi Becali.

Finanțatorul este convins că anul viitor va fi al lui Coman, mai ales după ce va face o pregătire de iarnă, ca la carte.

”Coman va fi ucigător în primăvară iar acum el a rezolvat meciul. Are clasă de mare fotbalist, dar se vede că încă nu are puterea aceea, nu are forță, energie. Va ajunge la cuțit acum în iarnă, îl vom opera de varice, după care va face o pregătire de iarnă foarte bună.

Florinel, astăzi, a rezolvat meciul. Primul gol a plecat de la pasa lui, a dat pasă decisivă și la al doilea iar al treilea este golul lui. Trei goluri rezaolvate de el. Are clasă de mare fotbalist!

El deja se pregătește de acum separat cu Tănase, s-a lăsat și de fumat și începe să crească”, a spus Becali, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”.

”Nu credeam că un copil, de 19 ani, îmi va da atâta siguranță în joc!”

Finanțatorul a fost extrem de impresionat și de prestația pe care a avut-o Dennis Man (19 ani), integralist contra elevilor lui Marin Barbu.

”Nu credeam vreodată în viața mea că un copil de 19 ani îmi va da atâta siguranță în joc când e mingea la el. Și numele lui e Man. Dennis Man! Nu credeam. Nu credeam că un copil de 19 ani poate fi atât de precis și atât de valoros încât să nu am nicio emoție când e mingea la el.

În opinia mea, la ora asta, el este principalul jucător al echipei. El este jucătorul care nu greșește nimic. El este cel mai bun jucător al Stelei, dintre cei tineri, la ora actuală”, a mai spus Becali, la Digi Sport.