• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Rodion Cămătaru, ajuns la vârsta de 59 de ani, este de părere că un club precum CS U Craiova, care beneficiază de un stadion modern, nu are cum să nu trezească interesul investitorilor cu bani.

Rodion Cămătaru, fostul fotbalist emblematic al Universității Craiova și Dinamo București, a vorbit despre pachetul majoritar de la CS U care ar putea fi cedat către finanțatorii chinezi care deţin Slavia Praga. Oficialii celor de la CS U Craiova au ales să-și inaugureze săptămâna trecută noua arenă de cinci stele în compania cehilor de la Slavia Praga și fostul fotbalist consideră că echipa oltenilor ar putea să trezească interesul mortor finanțatori.

"Am auzit, dar nu cred. Au apărut tot felul de informaţii în acest sens, să vedem. E normal ca o echipă cu un asemenea stadion să ridice interes din partea unor finanţatori cu mulţi bani. Am fost pe multe stadioane, dar că ăsta nu am văzut prea multe", a spus Rodion Cămătaru la Fotbal Club.

Compania în cauză se numește China Energy Company Limited și nu e străină de piața din România, ținând cont că de curând a achiziționat fostul Rompetrol. Omul din spatele ei are doar 40 de ani și un trecut cel puțin dubios.

Noua arenă din Craiova a costat 55 de milioane de euro