• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Dat afară în vară de Rădoi, Gabi Tamaş nu s-a adaptat nici la Cardiff City, formaţie de care e aproape să se despartă. El ar putea fi o variantă pentru apărarea Stelei, în condiţiile în care echipa are nevoie de un fundaş central, iar Reghecampf a avut mereu doar cuvinte de laudă legate de calităţile fundaşului.

"Cât timp voi fi eu aici, nu va mai juca", a tunat fostul antrenor al Stelei în iulie, nemulţumit că fundaşul a lipsit nemotivat de la un antrenament. Acesta a fost suspectat că a băut toată noaptea, iar Rădoi nu i-a acordat o a doua şansă, în ciuda insistenţelor lui Becali, un fan declarat al fundaşului.

Acum, Tamaş e aproape să îşi rezilieze contractul cu formaţia Cardiff City, unde nu a mai jucat deloc în ultimele luni. Chiar dacă prioritar pentru agentul său, Florin Manea, e găsirea unui angajament în Vest, nu e exclusă o revenire în Liga 1, mai ales că apărătorul visează să evolueze la Euro. În plus, un alt argument pentru revenirea sa pe plaiuri mioritice ţine de background-ul jucătorului: e greu de crezut că un club din Occident i-ar da credit unui fotbalist care a avut aşa multe probleme în trecut cu alcoolul şi, care, nu a mai evoluat de luni bune.

"Fundaşul îşi face bagajele fără să fi jucat măcar un minut la prima echipă. Internaţionalul român de 32 de ani a semnat pe un sezon cu Cardiff, în august, cu opţiune de prelungire a înţelegerii pentru încă un an.

Totuşi, fostul jucător de la West Brom şi Watford nu reuşit să-şi facă loc în prima echipă a lui Russel Slade, Matt Connolly, Sean Morrison şi Bruno Manga fiind variantele preferate înaintea românului. Tamaş nu a jucat deloc pentru prima echipă şi nici nu a mai prins lotul la un meci oficial de la sfârşitul lui noiembrie" notează Daily Star.

3 trofee a câștigat Gabriel Tamaș cu Steaua: titlul în Liga 1, Cupa României și Cupa Ligii României, toate în 2015 și cu Costel Gâlcă antrenor.

65 de meciuri și 3 goluri are Tamaș în prima reprezentativă a României, pentru care a debutat în 2003.

"E o soluţie foarte bună şi mă bucur că Gabi a ales Steaua. Am avut şi eu o discuţie cu el. Cred că e important ca el să revină şi la echipa naţională. Are parte de o echipă foarte bună, de un club bine organizat, cred că a făcut un pas important. Este un jucător bun, care, în următorii ani, poate juca fără probleme la un nivel foarte înalt"
Laurenţiu Reghecampf în ianuarie 2015, pe vremea când antrena Al Hilal

Ivan Gonzalez (ASA Târgu Mureş), Celeban (Sląsk Wroclaw) şi Ngadeu (Botoşani) sunt cei trei fundaşi centrali monitorizaţi de Steaua în ultima perioadă. Până acum nu s-a ajuns la vreun acord cu vreunul dintrei ei, principala cauză fiind legată de pretenţiile financiare ale cluburilor de care aparţin.

STEAUA ESTE NOMINALIZATĂ LA ECHIPA ANULUI 2015, GRAŢIE PERFORMANŢELOR DIN MANDATUL LUI GÂLCĂ. INTRĂ AICI ŞI VOTEAZĂ-ŢI FAVORIŢII