• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gigi Becali stătea în dubii dacă să renunţe pentru a doua oară la Gabriel Tamaş. Pe de-o parte, era deranjat de escapadele jucătorului de 33 de ani, dar pe de altă parte ţinea la el pentru francheţea de care dă dovadă, dar şi pentru valoarea sa ca fotbalist. Faptul că în locul lui Reghecampf a fost adus Nicolae Dică i-a semnat însă sentinţa şi rezilierea s-a semnat cu un an înaintea finalului contractului.

Dacă alt jucător ar fi încercat să obţină şi bani ca despăgubire, Tamaş a fost de acord imediat să semneze despărţirea în momentul în care Becali i-a cerut asta. "Totul la zi şi la revedere".

De ce venirea lui Dică i-a fost fatală? Pentru că în iulie 2015 Rădoi a decis ca Tamaş să fie dat afară şi pentru modul extrem de urât în care fundaşul i-a vorbit lui Nicu, secundul lui Mirel, atunci când tehnicianul l-a sunat pentru a vedea de ce nu a ajuns la antrenament. Acum, Dică, întrebat de Becali dacă vrea să-l ţină pe Tamaş, a amintit incidentul de la vremea respectivă. N-a fost nevoie să insiste pentru reziliere, deoarece Becali şi-a dat seama că i-ar crea o presiune în plus tânărului antrenor. Oricum, cei de la FCSB îl trecuseră pe bancă după "roşul" primit la Viitorul, la 1-3 cu echipa lui Hagi.

"N-am nicio vină că înaintea meciului cu Pandurii a stat până dimineaţă în club şi nu s-a prezentat la antrenament. Apoi am înțeles că l-a şi bătut cineva, avea ochiul vânăt şi îi era ruşine", a explicat Rădoi la ceva vreme după decizia expulzării.

În dimineaţa zilei în care echipa trebuia să plece la Turnu Severin, pentru meciul cu Pandurii, 3-0 pentru Steaua, Tamaş nu s-a trezit să ajungă la autocar, după ce a petrecut toată noaptea. Chiar dacă a insistat să ajungă singur, cu autoturismul, staff-ul i-a transmis să nu mai vină.

Rădoi n-a acceptat scuzele jucătorului şi, în ciuda faptului că Becali a insistat ca Gabi să fie iertat, a rămas pe poziţie şi l-a exclus pe fotbalist.