• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Ion Crăciunescu a dat verdictul la arbitrajul lui Ovidiu Hațegan după meciul dintre CS U Craiova și Dinamo, încheiat cu scorul de 2-2. Deși consideră cu unele decizii le-a luat corect, Crăciunescu susține că centralul meciului de la Severin i-a dezavantajat pe olteni.

Fostul mare arbitru consideră că Hațegan nu a fost în meci la unele faze și susține că Zlatinski nu trebuia eliminat în prima repriză.

”Zlatinski întinde un braț, dar nu-l lovește. El se lovește de Bancu, și probabil, Hațegan este impresionat de sângele lui Costache și-i dă roșu lui Zlatinski. Eu cred că trebuia cartonaș galben, pentru că Zlatinski îi face doar un blocaj, este o mână întinsă, nu o lovitură.

Acești arbitri își iau un barem foarte bun pentru România și trebuie să muncească pentru el. Nu trebuie să stai la 30 de metri de fază. Cum să vezi tu ce s-a întâmplat dacă stai la centrul terenului. Între arbitru și fază sunt 8 jucători, cum să vadă?
Ce facem acum, lăsăm responsabilitatea arbitrului de tușă și celui de rezervă? Noi ce mai facem?”
, a declarat Ion Cărciunescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

VIDEO cu eliminarea lui Zlatinski

O altă fază în care Ion Crăciunescu consideră că Hațegan a greșit este faza din minutul 72, când Băluță cere penalty după un contact cu Oliva.

”Mingea este în joc, iar Oliva îl împiedică pe Băluță să joace mingea. Eu zic că este contact”, este de părere expertul Digi Sport, Ion Crăciunescu.

VIDEO cu faza din minutul 72

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Conform lui Crăciunescu, oltenii au mai avut un penalty în minutul 92 al meciului, la un contact între Oliva și Burlacu.

”Probabil că arbitrul a considerat că este o luptă corp la corp, dar asta nu este o luptă corp la corp. Aici jucătorul Craiovei este împins de la spate și normal ar fi să se acorde lovitură liberă directă. Mingea era în joc”, susține Crăciunescu.

VIDEO cu faza din minutul 92