• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steliștii se alătură, ușor-ușor, proiectului de la FCSB, care din sezonul viitor va avea din nou două galerii, la fel ca pe vremea când Peluza Sud și Peluza Nord îi încurajau frenetic pe roș-albaștri și realizau scenografii impresionante. Anunțul a fost făcut joi de "Steaua Hooligans", grupare care va fi instalată la tribuna a doua la meciurile de acasă.

Suporterii au început să vină lângă FCSB, iar în ultima vreme, după ce echipa și-a schimbat numele în mod oficial, audiența a crescut la meciurile roș-albaștrilor, inclusiv la cele din deplasare. Mii de suporteri au umplut sectorul stelist la derby-ul cu Dinamo, iar din sezonul viitor va fi o priveliște mai des întâlnită, mai ales că Peluza Roș-Albastră nu va mai fi singurul grup organizat al vicecampioanei României.

Imaginile cu Denis Alibec în peluză după schimbarea de la meciul cu Craiova, din ultima etapă, au apropiat și mai mulți fani de FCSB.

Pe vremuri, galeriile Stelei erau împărțite în Peluza Sud și Peluza Nord. Ambele au dispărut, după ce echipa lui Becali a pierdut marca și dreptul de a folosi numele. Noua facțiune - care se prezintă drept continuatoarea vechii grupări Old Fans, co-fondatoare a Peluzei Roș-Albastre - a tradus drept "trădare" abandonul acestora, din 2015.

"Nu putem să facem parte dintr-o peluză în care apare banner-ul: "FCSB nu e Steaua"", susțin semnatarii comunicatului, care astfel au dezvăluit și motivul constituirii noii facțiuni, care își dorește să pună bazele unei noi "rivalități frățești". Au întârziat demersul până la această pauză competițională.

Comunicatul "Steaua Hooligans":

"Din sezonul viitor, Steaua o să aibă parte de 2 peluze / galerii aşa cum a fost până în 2015 (când fostele peluze au trădat).

Noua peluză se numeşte Steaua Hooligans şi o să fie prezentă în tribuna a doua. Această peluză o să fie formată din vechea grupare Old Fans. Old Fans este una de grupările fondatoare a Peluzei Roş-Albastre. Din păcate au avut anumite argumente cu nişte membri şi au decis să susţină Steaua din Peluza I sau Tribuna II.

Aceştia au declarat: "Nu se mai poate aşa. Nu putem să facem parte dintr-o peluză în care apare banner-ul: "FCSB nu e Steaua". N-am vrut să luăm această decizie până acum pentru a nu strica atmosfera în echipa de fotbal."

Noi presupunem că este un lucru pozitiv. Două peluze independente în dezvoltare o să rezulte într-o rivalitate constructivă.

Aşa că abia aşteptăm să vedem ambele peluze la treabă sezonul viitor".