• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Surpriză neplăcută pentru patronul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă. "Câinii" aşteptau cât mai curând 800.000 de euro din partea lui Zenit Sankt Petersburg, procentul care credeau că li se cuvine din transferul fostului lor fundaş, Miha Mevlja, de la Rostov la Zenit, însă ruşii le-au transmis altceva.

Zenit a anunţat-o pe Dinamo că transferul lui Mevlija, despre care site-urile de specialitate au anunţat că s-a realizat pentru opt milioane de euro, a costat doar patru milioane de euro, potrivit Gazetei Sporturilor.

Astfel, Dinamo va încasa doar 400.000 de euro (10 % din transfer), jumătate din cât se aştepta. Mai mult, "câinii" vor primi banii abia în primăvara anului viitor, ci nu în acest an, aşa cum îşi doreau.

Fundaşul sloven în vârstă de 27 de ani a petrecut un an la Dinamo. A sosit gratis, în 2015, după ce jucase în Israel, la Bnei Sakhnin, şi a fost vândut în 2016, la Rostov, în schimbul a 700.000 de euro.

41 de meciuri în campionat şi 52 în toate competiţiile a adunat Miha Mevlja în tricoul "alb-roşiilor", pentru care nu a marcat vreun gol.

De la venirea la Zenit, Mevlja a jucat 11 partide, în toate competiţiile, şi nu a înscris niciodată.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT