• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Veste bună pentru Nicolae Dică. Adversara din turul 3 preliminar al Champions League, Viktoria Plzen, nu pare într-o formă foarte bună înaintea duelului direct cu FCSB, iar apărarea pare a fi punctul slab al cehilor, învinși cu 0-2 de Wolverhampton în amicalul de sâmbătă.

După o serie de 5 victorii, cu echipe necunoscute, echipa pregătită de Pavel Vrba a pierdut în ultimele două amicale și a încasat nu mai puțin de 7 goluri. Plzen a încasat 5 goluri de la o echipă de liga a doua din Germania, Greuther Furth, și două de la fosta echipă a lui Walter Zenga, Wolverhampton. Cehii au pierdut cu 1-5 în fața nemților și cu 1-2 împotriva englezilor.

Până la meciul cu FCSB, care se va disputa pe 25 iulie, pe Arena Națională din București, Viktoria Plzen va mai disputa un singur joc amical, cu englezii de la Watford. Cel mai probabil, la acea partidă cei de la FCSB își vor trimite și un om să-i urmărească.

Roș-albaștrii pot profita de faptul că apărare este punctul slab al viitorilor adversari, ținând cont că până la meciul direct, Denis Alibec va fi refăcut sută la sută, iar Dică va putea miza pe el. Cehii i-au luat deja frica atacantului de 26 de ani, după ce acesta a reușit o dublă, chiar la Plzen, în grupele Europa League, pe când juca la Astra. Un alt jucător care este acum la FCSB și care a jucat foarte bine contra lor este Constantin Budescu.

”Așa a fost să fie, să picăm cu Plzen. Îi cunosc foarte bine, nu va fi o dublă ușoară”, susține Budescu, noul număr 11 al roș-albaștrilor.

Un alt avantaj pentru echipa antrenată de Nicolae Dică ar putea fi faptul că cehii nu vor disputa niciun joc oficial până la întâlnirea din turul 3 preliminar al Champions League, în timp ce roș-albaștrii vor avea deja două jocuri oficiale disputate în Liga 1.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT