• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

Laurenţiu Reghecampf a primit veşti bune la antrenamentul de duminică, din Turcia. Ciprian Marica şi Tha'er Bawab, care a susţinut prima şedinţă de pregătire la Steaua, vor debuta mai repede decât spera tehnicianul.

Astfel, Reghe îi va folosi pe cei doi atacanţi, în jur de 20 de minute, în primul amical de la Belek, pe care Steaua îl va disputa împotriva lui Young Boys Berna, pe 19 ianuarie (marţi).

Alexandru Chipciu şi Fernando Varela s-au antrenat normal şi duminică, în timp ce Houssine Kharja, Lucian Filip şi Paul Pîrvulescu s-au pregătit separat cu kinetoterapeutul Ovidiu Kurti.

Reghecampf a rămas acelaşi antrenor care pune mare preţ pe condiţia fizică: de când au ajuns în Turcia (7 zile), steliştii nu au ieşit din complexul Gloria Sports, în ultimele 5 zile având câte 3 antrenamente pe zi.

CANTONAMENTE STEAUA

10-21 ianuarie - cantonament la ”Gloria Sports Arena”, Belek (Turcia):

Programul amicalelor

19 ianuarie: Young Boys Berna (Elveția)

24 ianuarie - 7 februarie - cantonament la ”Regnum Carya Golf & Spa Resort”, Kadriye

Programul amicalelor

26 ianuarie: Ujpest FC (Ungaria)

29 ianuarie: SK Sturm Graz (Austria)

31 ianuarie: Ludogorets (Bulgaria)

4 februarie: Steaua - Djurgardens IF (Suedia)

6 februarie: Steaua - AS Trencin (Slovacia)