• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Viitorul - CSM Poli Iași 1-0. Minutul 77 al întâlnirii de la Ovidiu a adus cu siguranță una dintre cele mai dificile faze ale rundei, chiar dacă acesta a fost abia al doilea meci al etapei a 18-a din Liga 1.

Gabriel Iancu a executat excelent o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, iar mingea a lovit bara transversală, a căzut pe linie și a revenit în teren, de unde portarul Grahovac a reținut de deasupra lui Răzvan Marin, care urmărea balonul în speranța că va reuși să îl trimită în plasă.

Arbitrul asistent Dragoș Iliescu a lăsat steagul jos, semn că mingea nu a depășit linia porții cu totul, iar decizia sa a stârnit reacții adverse din partea publicului din tribunele stadionului din Ovidiu. Faza s-a petrecut la scorul de 1-0 pentru Viitorul, care s-a menținut până la final, dar fanii echipei lui Hagi au scandat timp de câteva minute "Hoții, hoții!", considerând că golul ar fi trebuit validat.

Nu doar publicul a cerut gol valabil, ci și Gică Hagi, prin reacția sa vehementă: "A fost gol. S-a văzut. Nu avem bani să avem tehnologie. S-a văzut. E greu pentru arbitru, dar eu am văzut din prima, pentru că am făcut fotbal", a spus tehnicianul, la finalul meciului. 

 

A fost gol la lovitura liberă a lui Gabi Iancu?

  • Da
  • Nu

 

VIDEO

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL PROGRAMELOR DIGI SPORT