• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (luni, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (luni, 20:45, Digi Sport 1)

La doar 19 ani, Florinel Coman este aproape de un super-transfer în străinătate. Dorit în România și de FCSB, atacantul este cel mai aproape de Benfica. ÎN DIRECT la Digi Sport Matinal, oficialul Viitorului, Cristi Bivolaru, a confirmat interesul celor de la Benfica pentru Coman, după ce portughezii l-au dat ca și transferat pe acesta la Lisabona.

"Chiar aseară (n.n. vineri) mi-a dat un mesaj un ziarist de la A Bola. Din informațiilor lor, tratativele sunt foarte avansate. Știu că, de luni de zile, Benfica este unul dintre cluburile care îl urmăresc pe Coman. Au fost scouteri atât de la ei, cât și de la alte cluburi, la multe meciuri.

Totuși, noi nu scoatem jucătorii pe tarabă. Putem transfera și înainte de preliminariile Champions League, dar asta depinde de ofertă. Pentru a putea să te bați la calificarea într-o grupă dintr-o cupă europeană, ai nevoie de o formație foarte redutabilă. Ai de apărat însă o poziție, ești campion, toate echipele se vor mobiliza mult mai mult cu noi", a spus Bivolaru.

"Perla din România este pe drum", au anunțat portughezii, care continuă: "Este unul dintre cei mai promițători tineri jucători din România și este senzația campionatului recent încheiat. Acesta și-a adus o contribuție extrem de importantă în câștigarea titlului de către echipa sa".

Coman a fost luat de Hagi în 2011, de la Luceafărul Brăila. A crescut la Academia ”Regelui” și cel comparat de Hagi cu Mbappe a debutat în Liga 1 în sezonul 2014-2015.

40 de meciuri, 6 goluri și 8 pase de gol are Coman în tricoul celor de la Viitorul.

700.000 de euro este cota de piață a lui Coman, conform transfermarkt.com.