• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

După ce a impresionat în sezonul regulat, echipa sa fiind revelația campionatului, Gică Hagi surprinde înaintea demarării play-off-ului: ”Am greșit când am anunțat că ne batem la titlu. Puteți să ne scoateți din luptă”. Viitorul joacă în primul meci al play-off-ului în deplasare, împotriva Astrei, sâmbătă, 5 martie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

„Față de celelalte cluburi, noi nu suntem în lupta pentru titlu. Am greșit când am spus acest lucru. Nu suntem pregătiți pentru așa ceva, din toate punctele de vedere. Putem să fim o surpriză și ne vom bate la fiecare meci pentru victorie. Nu cred că jucăm un fotbal atât de bun și că suntem atât de puternici ca să ne batem la titlu. Suntem cei mai tineri, echipa cu cea mai puțină experiență, reprezentăm mai nimic, chiar dacă am jucat un fotbal bun. Mai avem multe lucruri de completat, în aspectul ofensiv, în ultimii 30 de metri. Nu ne mai luați în calcul.

Suntem fericiți. Am făcut o muncă extraordinară anul acesta. Așa cred eu. Că suntem echipa cea mai frumoasă, care a propus un fotbal diferit, bun, frumos, cu spirit ofensiv, cu anumite caracteristici importante. Din momentul de față încercăm să fim la fel, dar fără nicio presiune, fără nimic. Suntem prea mici, prea tineri, dar de perspectivă. Cam astea sunt cuvintele. Tot ce vine pentru noi în play-off este bonus. Nu contează rezultatul, ci atitudinea și cum stăm în teren. O să vedeți mulți copii în echipă, de la noi, din grădiniță”, a spus Hagi, care a anunțat că-l va titulariza între buturi pe Tordai, un portar în vârstă de doar 19 ani.

O explicație pentru schimbarea de atitudine a ”Regelui” este și accidentarea lui Florin Cernat, liderul din teren al echipei. Mijlocașul de 35 de ani al dobrogenilor s-a accidentat la antrenamentul de vineri dimineață, fiind suspect de ruptură musculară. În plus, Hagi vrea să ia presiunea de pe umerii elevilor săi.

”Nu ne mai gândim la titlu, mai ales că azi l-am pierdut și pe Cernat. Ne va fi mult mai greu fără el. Pe Goulon l-am pierdut la meciul trecut. Așa că puteți să ne scoateți din lupta pentru titlu. Vrem să jucăm un fotbal bun, să fim mai buni. Nu vorbim de puncte, dar vreau să avem mentalitate de învingători și să câștigăm la Giurgiu. Astra este omogenă, are jucători cu experiență, însă nu ne este teamă”, a explicat Hagi.

Florin Cernat e la a doua accidentare a sezonului. În luna august, după doar cinci etape de la startul campionatului, mijlocașul de 35 de ani s-a accidentat la genunchi, lipsind de pe teren două luni.