• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Gigi Becali a anunţat că este foarte aproape de a-l aduce pe Dragoş Nedelcu de la Viitorul, dar patronul FCSB-ului a fost contrazis, în direct la Digi Sport, de Cristian Bivolaru, oficialul campioanei.

"Nu există niciun fel de astfel de afacere. I s-au transmis lui Gică Hagi și ofertele care au fost făcute publice. 3,5 milioane pentru Coman și Nedelcu + 20% dintr-un următor transfer. Până acum, nu s-a mișcat nimic. Eu sper să nu se miște nimic nici de acum în direcția respectivă.

Nu ar fi imoral, dar ar fi necuvenit ca ei să beneficieze de jucători de la noi ca urmare a situației pe care au creat-o chiar ei. Dacă se vor găsi oferte chiar și egale cu cele ale Stelei, ele vor fi preferate. Este normal să nu întărești o echipă cu care te lupți în mod direct.

Coman are niște oferte extrem de tentante, iar cota lui este mai mare decât cea la care s-au gândit cei care l-au ofertat din țară.
Ne-am dori să-i păstrăm pe Nedelcu și Coman, cel puțin până după meciurile din turul 3 și să vindem altceva până atunci, pentru a ne face bugetul", a spus Bivolaru, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

”Discutăm doar despre Nedelcu acum, impresarul mi-a spus că semnăm în proporție de 90% săptămâna viitoare. Pentru Nedelcu am dat 1,5 milioane de euro, plus 20% dintr-un eventual transfer”, a fost anunțul făcut de Gigi Becali aseară.

Nedelcu este un jucător crescut de Academia lui Gheorghe Hagi și a evoluat pentru Viitorul în 71 de partide, reușind să înscrie 3 goluri și să le ofere colegilor o pasă de gol.

1 milion de euro este cota de piață a lui Nedelcu, conform transfermarkt.com.