• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Cosmin Contra nu a vorbit pe larg despre o eventuală prelungire cu Dinamo, dar a dat de înțeles că un factor destul de important în viitorul lui îl reprezintă familia stabilită în Spania.

Cosmin Contra nu a ajuns încă la un numitor comun că conducerea grupării din Ștefan cel Mare în ceea ce privește prelungirea contractului. ”Domnul Negoiță nu a încercat să mă convingă înainte de această pauză competițională să semnez, nu știu dacă îmi prelungesc, vom vedea ce discuții vor fi, să câștigăm noi mâine”, a declarat ”Guriță”.

Tehnicianul a dat de înțeles că distanța de membrii familiei îl neliniștește. ”Este foarte dificil să am familia în Spania și eu să lucrez în România. E foarte greu când ai doi copii, adolescenți, și nu poți să fii cu ei.

Acum își iau zborul și nu mai ai parte de ei. Am petrecut luni bune în China, am mai pierdut luni bune sau ani cât am fost la Petrolul și e greu, după aia își iau zborul și o să-i văd mai puțin.

Cu tehnologia din ziua de azi e ușor să îi vezi zi de zi, dar nu e ca și cum aș fi acolo, cu ei”,a mai spus Contra.

Partida cu CS U Craiova este catalogată drept o finală de antrenorul lui Dinamo, care se vede în urmă cu randamentul echipei sale, față de celelalte formații din play-off.

”Mâine este o finală pentru noi și domnul Mulțescu, la experiența pe care o are, o să pregătească meciul ca atare. Nu mă interesează meciul de diseară, mă interesează cel de mâine, mă interesează să câștigăm noi.

Eu vreau să aduc echipa cât mai bine, dacă restul antrenorilor și le-au organizat să fie la maximum de formă în play-off, e păcat că noi plecăm cu acest dezavantaj.

Dinamo va încerca să câștige fiecare meci în parte, trebuie să mă mulțumesc să aduc echipa cât mai bine vârful de formă în play-off. Nu e frumos să plecăm cu dezavantaj, dar nu e problemă, ne luptăm cu ele, o să le punem probleme”.

”Guriță” spune că vrea se așteptă să vadă multă determinare din partea tricolorilor în partida cu Danemarca. ”Cum noi jucăm finale în play-off așa sunt și meciurile naționalei. Și trebuie să o ia ca atare, orice rezultat care nu este o victorie ne scoate din cărțile calificării.

Măcar generația asta să ne răzbune de amintirile alea neplăcute pe care le avem noi, sper să pregătească meciul ca pe o finală, ca mesajul domnului Daum să exprime asta, să câștige meciul, cred că avem o echipă națională tânără, dar experimentată, vreau ca această șansă de calificare să fie posibilă”.

VEZI PROGRAMUL CANELELOR DIGI SPORT