• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Viitorul - Steaua. Pe finalul primei reprize a partidei de la Ovidiu, gruparea lui Gică Hagi a fost privată de o lovitură de la 11 metri. În minutul 42, Bălașa l-a scăpat din marcaj pe Coman, atacantul a intrat în careu, după care fundașul central al roș-albaștrilor l-a tras de mânecă pe adversar.

Ovidiu Hațegan, ”centralul” întâlnirii, nu a fost de acord cu faultul și a lăsat jocul să continue. La pauză, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a spus că Viitorul merita penalty.

”A fost fault clar, penalty indiscutabil. Este o ținere de tricou acolo”, a spus Duckadam, suținut și de Gabi Balint, expert Digi Sport: ”Nici nu se pune problema discuției!”.

Și Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru internațional a spus, tot pentru Digi Sport, că ”este o ținere care se sancționează cu fault. Pentru că acțiunea este în suprafața de pedeapsă, atunci decizia corectă este lovitură de la 11 metri”.

La pauză, scorul era egal 0-0.

VIDEO cu faultul comis de Bălașa asupra lui Coman

VIDEO cu reacțiile lui Duckadam, Balint, Ilie Dumitrescu și Ion Crăciunescu despre faza penalty-ului