• Campionatul European U21: Italia - Germania (sâmbătă, 24.06, ora 21:45, Digi Sport 1) şi Cehia - Danemarca (sâmbătă, 24.06, ora 21:45, Digi Sport 2)
  • F1: Cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului (duminică, 25.06, ora 16:00, Digi Sport 1)

Viitorul - Steaua. Pe finalul primei reprize a partidei de la Ovidiu, gruparea lui Gică Hagi a fost privată de o lovitură de la 11 metri. În minutul 42, Bălașa l-a scăpat din marcaj pe Coman, atacantul a intrat în careu, după care fundașul central al roș-albaștrilor l-a tras de mânecă pe adversar.

Ovidiu Hațegan, ”centralul” întâlnirii, nu a fost de acord cu faultul și a lăsat jocul să continue. La pauză, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a spus că Viitorul merita penalty.

”A fost fault clar, penalty indiscutabil. Este o ținere de tricou acolo”, a spus Duckadam, suținut și de Gabi Balint, expert Digi Sport: ”Nici nu se pune problema discuției!”.

Și Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru internațional a spus, tot pentru Digi Sport, că ”este o ținere care se sancționează cu fault. Pentru că acțiunea este în suprafața de pedeapsă, atunci decizia corectă este lovitură de la 11 metri”.

La pauză, scorul era egal 0-0.

VIDEO cu faultul comis de Bălașa asupra lui Coman

VIDEO cu reacțiile lui Duckadam, Balint, Ilie Dumitrescu și Ion Crăciunescu despre faza penalty-ului