• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

CFR Cluj este una dintre puţinele echipe cu salariile la zi, în ciuda faptului că se află în insolvenţă. Preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan, vine cu veşti bune în noul an. CFR ar putea ieşi din insolvenţă până la finalul anului.

Mureșan a dezvăluit cum a fost această perioadă pentru el, dar și pentru club și susține că nu mai credea în redresarea echipei.

”La club este totul bine, acum avem și bani în cont. Avem și oferte pentru club și sper să se concretizeze până în luna mai cel tarziu și să ieșim din insolvență într-un an. Vom încerca în toamnă să ne adresăm la UEFA, e dreptul nostru să încercăm. În primul rând o să încercăm la Comisia de Licențiere, dar în mod cert după un an vom ieși din insolvență.

Nu sunt multe echipe din Liga 1 cu salariile la zi. Noi am traversat o perioadă foarte grea, dar ne-am chibzuit mult mai bine banii. A trebuit să ne adaptăm cu toții. Și mie mi-a fost greu să mă adaptez, credeam că nu o să mai pot aduce niciun jucător”, a declarat Iuliu Mureșan, la Digi Sport Special.

După o perioadă de câțiva ani în care au dominat fotbalul din România, clujenii au fost grav afectați de problemele financiare, iar clubul a fost băgat în insolvență.

Intrată în insolvenţă în februarie 2015, echipa a fost depunctată şi i s-a dat interdicţie la transferuri din cauza datoriilor către jucători. Datoriile clubului, înscrise în cererea de intrare în insolvenţă la începutul lui 2015, se ridicau la peste 90 de milioane de lei, dintre care peste 50 de milioane de lei (11,5 milioane de euro) erau datorii către stat.

În acest moment, pentru a ieși din insolvență, CFR mai are nevoie de 3 milioane de euro.

”Am avea nevoie de aproximativ 3.000.000 de euro pentru a ieși din insolvență. Nu e mult, la fotbal”, a mai spus Mureșan la Digi Sport, la începutul lunii octombrie 2016.

3 titluri, 4 Cupe și 2 Supercupe are CFR în palmares.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT