• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Parafarea contractului dintre Steaua și Ciprian Marica a fost anunțată de președintele de onoare al Stelei, Viorel Păunescu, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Fostul acționar al clubului roș-albastru și omul de la care Gigi Becali a preluat pachetul majoritar în 2003, Păunescu a confirmat, joi seară, că Marica a semnat contractul cu formația campioană.

"Steaua avea mare nevoie de el și l-a ales foarte bine. S-a lăsat puțin mai greu, dar a vrut să vină la Steaua, la o echipă puternică și să fie în situația de a se putea pregăti pentru echipa națională. Și Marica avea nevoie de Steaua, pentru pregătire. A semnat deja contractul și am informații foarte exacte", a anunțat Viorel Păunescu, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

"A semnat în urmă cu 10 minute", a afirmat fostul acționar din Ghencea, în jurul orei 20:15, ÎN DIRECT la Digi Sport.

"E un jucător serios, un om echilibrat în sport și în afaceri și în toate activitățile pe care le desfășoară. A ales foarte bine și Steaua l-a ales foarte bine. E un om adevărat, eu am o relație bună cu el în afara fotbalului, în afaceri", a mai precizat președintele de onoare al Stelei.